Reference number | ME-6301-CAT2-19-4619 |
---|---|
Job title | COOK |
Category | Trades and Auxiliary Services |
Date of posting | 2019/01/14 |
End of posting | 2019/01/27 |
Employer | CISSS de la Montérégie-Est |
Work location | Tous les territoires du CISSS de la Montérégie-Est |
Work shift | Day/Evening |
Number of working days | --- |
Status of function | |
Position type | |
Main responsabilities | Person who prepares, seasons, cooks, and apportions food; ensures the optimum use of foods. May be required to keep an up-to-date list of food supplies in stock. Must have a high-school diploma with a core concentration in "food service (professional cooking)" from a school recognized by the Ministère de l'Éducation, du Loisir et du Sport or have equivalent qualifications. |
Salary | 22,39$/h cuisinier, 19,67$/h aide-cuisinier |
Skills | |
Additional information | We thank all those who apply, however only those selected for an interview will be contacted. Le CISSS de la Montérégie-Est applique un programme d'accès à l'égalité en emploi et invite les Autochtones, les minorités visibles, les minorités ethniques, les femmes et les personnes handicapées à présenter leur candidature. Les personnes handicapées peuvent également nous faire part de leurs besoins particuliers relativement au processus de sélection pour l'emploi sollicité afin de faciliter l'étude de leur candidature. |
Contact | () noreply@cvmanager.com |